Euro 2020

UEFA lavdëron arbitrat në “Euro 2020”

 

UEFA u ka dhënë arbitrave dhe zyrtarëve të ndeshjeve nota të larta për performancën e tyre të përgjithshme që e kanë treguar deri më tani në Kampionatin Evropian.

Sipas UEFA-s, arbitrat me përpikëri po zbatojnë rregulloret, pasi po ka më shumë lojë aktive, më pak ndërhyrje dhe më pak kartonë të verdhë të treguar.