Euro 2020

“Franca ose Belgjika e fiton Evropianin”

 

Analisti i rregullt i “Sportit Total”, Erdin Hashani, ka deklaruar se janë vetëm dy shtete favorite për të fituar “Euro 2020”.

“Janë vetëm dy favoritë për mua, Franca dhe Belgjika. Nuk shoh skuadër të tretë”, u shpreh Hashani.