Euro 2020

Selektori i danezëve tregon për përkrahjen e jashtëzakonshme

FOTO: AP
 

Danimarka ka pësuar 2:1 nga Belgjika, por selektori Kasper Hjulmand është shumë vlerësuar ndaj lojtarëve të tij.

“Nuk mund të përshkruaj se sa respekt kam për këtë grup dhe për këta njerëz. Të ishim në gjendje të luajmë është gjë vërtetë e fuqishme. Kemi ndier përkrahje enorme nga njerëzit, nga të gjithë ata që na kanë përcjellur, nga i gjithë stadiumi dhe të gjithë ata që i kemi takuar. Ky grup po ashtu është jashtëzakonisht i bashkuar”, ka thënë Hjulmand pas ndeshjes me Belgjikën.