Euro 2020

Thirrja e autoriteteve të Bavarisë për tifozët

 

Ministri i Shëndetësisë i Bavarisë, Klaus Holetschek ka bërë thirrje për tifozët e futbollit “që t’ia tregojnë kartonin e kuq koronavirusit”, duke pasur kujdes gjatë kohës sa Gjermania i luan ndeshjet e Euro 2020 në Munich.

Deri në 14 mijë shikues do të lejohen në stadium për ndeshjet e Gjermanisë me Francën, Portugalinë dhe Hungarinë. Rregullat e higjienës do të jenë strikte. Në Munich do të luhet edhe një çerekfinale e Euro 2020, më 2 korrik.