Euro 2020

UEFA përgjigjet në akuzat e danezëve

 

Konfederata Evropiane e Futbollit (UEFA) ka mbrojtur veten pas fjalëve se lojtarët e Danimarkës janë vënë në presion për të përfunduar ndeshjen e së shtunës ndaj Finlandës, pasi Christian Eriksen kolapsoi në fushë.

UEFA ka thënë të hënën “se është e sigurt që ka trajtuar çështjen me respekt maksimal për situatën e ndjeshme dhe për lojtarët”.