Euro 2020

Euro 2020 tashmë ka një hero, Simon Kjaer

 

Simon Kjaer ishte një kapiten i vërtetë kur Christian Eriksen ra pa ndjenja në fushë kundër Finlandës të shtunën.

Ai ishte i pari që shkoi te 29-vjeçari dhe siguroi që Eriksenit të mos i bllokohej frymëmarrja nga rrokullisja e gjuhës dhe duke e mbajtur në një pozicion të mirë kokën e tij. Kjaer ishte aty nga fillimi kur Eriksen po trajtohej, largoi stafin mjekësor nga fusha dhe ngushëlloi gruan e Christian.