Euro 2020

Uellsi synon një tjetër rrugëtim përrallor, Zvicra pret shumë nga Shaqiri e Xhaka

 

Nga një nxënës deri te përfaqësuesja, Dylan Levitt ka bërë rrugë të gjatë qëkur Uellsi shkoi larg në Kampionat Evropian.

Uellsi arriti deri në gjysmëfinale në “Euro 2016”, në debutim në këtë ngjarje, duke inspiruar të rinjtë si Levitt për të punuar dhe për të hapur rrugën për të qenë në Evropian këtë vit.