Euro 2020

Lojtarët skocezë do të ulen në njërin gju vetëm kundër Anglisë

 

Lojtarët e Përfaqësueses së Skocisë do të ulen në gjunjë para duelit kundër Anglisë në Londër në kuadër të Kampionatit Evropian. Megjithatë, nuk do ta bëjnë një gjë të tillë në Glasgow kundër Republikës së Çekisë dhe Kroacisë.

Ekipi i Anglisë e ka bërë këtë gjest kundër racizmit që nga viti i kaluar.