DESKU

Hyseni e quan Hazirin humbës të mirë

Kryetari i ri i Gjilanit, Alban Hyseni, ka deklaruar se ish-kryetari Lutfi Haziri, është treguar një humbës i mirë në raport me të.

Hyseni ka thënë se gjatë pranim-dorëzimit të detyrës sot në komunë të Gjilanit, Haziri i ka thënë atij se do të jetë në krah të tij sa herë që të ketë nevojë.

“Ai më tha që do të jetë në krahun tim sa herë që unë të kem nevojë. Kjo mbase mbetet të shihet në të ardhmen, mirëpo është sinjal dhe shenjë e mirë, dhe unë besoj se të rinjtë e vendit tonë, kanë nevojë për modele ndryshe në politikë”, ka thënë Hyseni.