DESKU

Hyseni: Gjilani rrezikon t’i bllokohen llogaritë nga borxhet e mëdha

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, ka thënë se komuna rrezikon t’i bllokohen llogaritë nga përmbaruesit për shkak të borxheve të mëdha kapitale dhe për çështjet e shpronësimit.

Hyseni ka thënë në “DESKU” të KTV-së se borxhi aktual i Gjilanit është 2/3 e buxhetit vjetor të komunës.