DESKU

Kryesuesi i KGJK-së i kërkon Ministrisë të mos flasë fare për gjyqësor

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Kryesuesi i Këshillit të Gjyqtarëve të Kosovës, Albert Zogaj, i ka kërkuar Ministrisë së Drejtësisë të mos flasë fare për gjyqësorin, sipas ligjeve për pavarësi të gjyqësorit.

“Me pavarësi të gjyqësorit nënkuptoj që Ministria të mos flasë për gjyqësorin fare. Për me kry punën dhe përgjegjësinë që e keni sipas ligjit për gjyqësorin. Kjo është pavarësia e gjyqësorit”, ka thënë Zogaj në “DESKU” të KTV-së.