DESKU

Ilazi: Frika për Asociacionin që po promovohet është e gabuar

 

Hulumtuesi Ramadan Ilazi ka thënë se sipas Kushtetutës së Kosovës ekziston zgjidhja për Asociacionin e komunave serbe dhe se Qeveria mund ta çojë përpara atë, derisa sqaroi vendimet e Gjykatës Kushtetuese mbi dy marrëveshjet mbi asociacionin.

Sipas tij, frika për Asociacionin që po promovohet, është e gabuar.