CODEX

Hajrulla Çeku: “Të gjithë duhet të jemi feministë”

 

Deputeti në Kuvendin e Kosovës, Hajrulla Çeku, ka treguar se si e kishte përkthyer në shqip esenë e shkrimtares nigeriane Chimamanda Ngozi Adichie, “Të gjithë duhet të jemi feministë”.

I ftuar në emisionin CODEX të KTV-së, Çeku ka thënë se sapo e kishte lexuar këtë tekst, kishte menduar ta përkthente atë në shqip, për t’i shërbyer kauzës së barazisë gjinore dhe të feminizmit.