CODEX

Rrëfime nga karantina të ditarit të Agim Vincës

 

“Ditari i pandemisë: rrëfime nga karantina”, e ka titulluar librin e tij të sapobotuar, shkrimtari dhe profesori i letërsisë, Agim Vinca.

Kjo vepër e cila ka formën e një ditari të përditshëm të mbajtur për 80 ditë, gërsheton brenda saj një larushi tipesh tekstuale.