CODEX

Arkitekti serb Bogdan Bogdanoviq, njeriu që kritikoi politikat e Millosheviqit ndaj Kosovës

 

Janë të paktë intelektualët serbë që kanë pasur kurajën të kundërshtojnë diktatorin serb Sllobodan Millosheviq.

Gjithsesi, mes tyre, Bogdan Bogdanoviq, arkitekt, urbanist dhe eseist.