ÇA KA 3

Obsesioni pas astrologjisë – Ça ka 3

Pse disa të rinj besojnë në parashikimet astrologjike? Si e parashikojnë të ardhmen?

Çfarë roli luan intuita në leximin e fatit? Çfarë aplikacione mund të përdoren për këtë lexim?

Për parashikimet astrologjike biseduan mysafiret e radhës të emisionit “Ça ka 3”. Në studio ishin të ftuara Diella Përvetica, Alisa Mjeku dhe Ines Rexha.