Chatroom

ChatRoom – Rikthehet MC MIMO – 25.10.2023

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Me shumë të qeshura ishte i mbushur ChatRoom-i i sotëm. Përveç muzikës, kurioziteteve, lajmeve nga vendi dhe bota, këtij edicioni nuk i mungoi as biseda në studio. Mysafire ishte rep-artistja Mc Mimo, e cila rikthehet në skenë pas plotë 18 vitesh. Pyetja për shikuesit tanë sot ishte “A po bleni a po gatuani?”.