Chatroom

ChatRoom - Çka duhet të provojmë të paktën një herë në jetë? - 24.10.2023

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Me informacione për motin, showbizzin vendor dhe atë ndërkombtar e horoskopin ditor, nisi edhe një ditë tjetër në ChatRoom. Pjesa e fundit padyshim kishte protagonist shikuesit dhe përgjigjet fantastike të tyre. Pyetja për këtë edicion ishte “Çka duhet të provojmë të paktën një herë në jetë?”