Botërori 2018

Shiu i madh dëmton stadiumin e Kupës së Botës

Shiu i madh dëmton stadiumin e Kupës së Botës
Foto: Reuters

Shiu i madh ka dëmtuar një nga stadiumet e ndërtuara për Kupën e Botës në Rusi të dielën, në ditën kur edhe përfundoi Botërori me ndeshjen finale në Moskë.

Pamjet në qytetin jugor Volgograd kanë treguar një rrëshqitje të re të tokës në një argjinaturë në afërsi të stadiumit, që ka bërë një gropë të thellë disa metra dhe ka mbuluar me baltë një trotuar.