Botë

Flakë e shpërthime mbrëmë në Shkup kundër emrit të ri të Maqedonisë

Flakë e shpërthime mbrëmë në Shkup kundër emrit të ri të Maqedonisë

Me këndimin e këngëve patriotike maqedonse dhe thirrje ofenduese kundër qeverisë po zhvillohet protesta para kuvendit të Maqedonisë kundër ndryshimit të emrit.

Protesta u thirr nga grupi i tifozëve “Komitët” të klubit futbollistik “Vardar” të Shkupit.