Botë

Pse lideri verikorean e ndërroi me urgjencë stilolapsin

Pse lideri verikorean e ndërroi me urgjencë stilolapsin

Siguria e Kim Jong-un-it ishte maksimale gjate takimit historik me Trump ne Singapor. Ajo qe ndoshta nuk u vu re, nuk i shpëtoi kamerave, që e fokusuan e me pas u bë lajm. Momenti kur Kim Jong Un i heqin stilolapsin gjatë nënshkrimit të marrëveshjes me Trumpin dhe ia zëvendësojnë me një tjetër në sekondën e fundit.

Edhe në këtë rast nuk munguan komentet për një fobie të madhe apo paranojë se mos liderin e helmojnë.