Botë

Çfarë përmban marrëveshja Zaev-Tzipras?

Çfarë përmban marrëveshja Zaev-Tzipras?

Republika e Maqedonisë së Veriut për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm (erga omnes) e verifikuar me ndryshime kushtetuese, është baza e marrëveshjes që pritet të nënshkruhet në Prespë deri nga fundi i javës, thuhet në dokumentin i cila i erdhi Alsat-M nga përfaqësues ndërkombëtarë të mediave në Athinë.

Sipas këtyre burimeve, marrëveshja mes tjerash i përmban këto pika: