Botë

Trump dhe Kim nënshkruajnë një dokument historik

Trump dhe Kim nënshkruajnë një dokument historik
Foto: Reuters

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, tha se denuklearizimi i Gadishullit Korean do të nisë “shumë shpejt”.

Ai i bëri këto komente pas takimit me udhëheqësin verikorean, Kim Jong Un, për të cilin tha se ka qenë “sukses i jashtëzakonshëm”.