Botë

Merkel: Të mos injorohen kufijtë europianë

Kancelarja gjermane, Angela Merkel, kryetari i Komisionit Europian Jean-Claud Juncker dhe kryetari i Këshillit të BE-së Donald Tusk diskutuan të premten, gjatë kongresit të Partisë Popullore Europiane (EPP) në Maltë për migrimin dhe Brexit.

Merkel ka theksuar se edhe pse liria e lëvizjes është e rëndësishme, është me rëndësi që të mos injorohen kufijtë evropianë.