Botë

E djathta franceze vazhdon mbështetjen për François Fillon

Partia “Les Républicains” është e mbledhur dhe e vendosur të mbështesë kandidatin e saj në presidenciale, François Fillon, garantuan sot në mbrëmje krerët e partisë së djathtë franceze në përfundim të një mbledhje në Paris.

“Komiteti politik rinovoi njëzëri mbështetjen e tij për François Fillon”, deklaroi presidenti i Senatit, Gerard Larcher duke shtuar se “Les Républicains” janë të mbledhur dhe të vendosur në mbështetje të kandidatit të tyre.