Botë

Kim Jong Un qan ndërsa u bën thirrje grave që të lindin më shumë fëmijë

 

Diktatori i Koresë së Veriut, Kim Jong Un, iu lut grave që të lindin më shumë fëmijë dhe t’i rrisin ata si “komunistë”, ndërsa qau duke dhënë këtë mesazh.

“Ndalimi i rënien së nivelit të lindjeve dhe ofrimi i kujdesit e edukimit të mitë të fëmijëve janë çështje familjare që duhet t’i zgjidhim së bashku me nënat”, ka thënë ai duke fshirë lotët me një shami të bardhë.