Botë

Zelensky: Lufta me Rusinë në fazë të re, me gjithë mungesat Ukraina nuk dorëzohet

Foto: AP
 

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, ka thënë se lufta me Rusinë është në një fazë të re, me dimrin që pritet të komplikojë luftimet pas një kundërofensive të verës që nuk dha rezultatet e dëshiruara për shkak të mungesës së vazhdueshme të armëve dhe forcave tokësore.

Pavarësisht pengesave, megjithatë, Zelensky zotohet se Ukraina nuk do të dorëzohet.