Botë

Irani e dërgon sërish në burg reperin që këndonte mbi protestat

 

Irani e ka dërguar në burg sërish reperin e famshëm më pak se dy javë kur e liroi.

Toomaj Salehi u arrestua me akuza të reja për “përhapje të gënjeshtrave dhe shkeljes së rendit publik”, raportoi AP.