Botë

Vazhdojnë bisedimet për zgjatje tjetër të mundshme të armëpushimit

 

Bisedimet për një zgjatje të mundshme të armëpushimit të përkohshëm mes Izraelit dhe Hamasit janë duke vazhduar në Katar. Izraeli ka bërë të ditur se ka pranuar një listë të pengjeve të mbajtura në Gazë, të cilët mund të lirohen më vonë të mërkurën, në ditën e gjashtë të armëpushimit aktual.

Të martën, 12 pengje të tjera u liruan nga Hamasi, ndërsa Izraeli liroi 30 të burgosur të tjerë palestinezë.