Botë

11 të vdekur e 75 të lënduar në minierën Impala Platinum në Afrikën e Jugut

 

Një aksident në një minierë platini në Afrikën e Jugut ka lënë të vdekur 11 punëtorë dhe 75 të lënduar, thotë operatori i minierës.

Shefi ekzekutiv i Impala Platinum, Nico Muller, e përshkroi atë si “ditën më të keqe” në historinë e kompanisë.