Botë

Papa Françesku po trajtohet për inflamacion të mushkërive, shtyn disa takime

 

Papa Françesku po merr antibiotikë në mënyrë intravenoze për të trajtuar një inflamacion të mushkërive dhe do t’i shtyjë disa takime, por ai nuk ka pneumoni apo ethe, tha Vatikani të hënën.

Vetë Françesku të dielën ka zbuluar se vuante nga problemi i inflamacionit, duke shpjeguar pse nuk e mbajti takimin e tij javor në dritare për të përshëndetur njerëzit në Sheshin e Shën Pjetrit. Në vend të kësaj, ai dha bekimin e tij nga kisha e hotelit në territorin e Vatikanit ku jeton.