Botë

Gjykata ruse ia zgjat paraburgimin gazetarit të “Wall Street Journal”

 

Gazetarit të “Wall Street Journal”, Evan Gershkovich, i është zgjatur paraburgimi.

Gjykata në Moskë ka vendosur që Gershkovichit, i arrestuar dhe akuzuar për spiunazh, t’i zgjatet paraburgimi deri më 30 janar.