Botë

Policia e Pakistanit kap grupin kriminal të trafikimit të organeve

Foto: Getty Images
 

Tetë anëtarë të një grupi kriminal të trafikut të organeve në verilindje të Pakistanit, janë arrestuar, është njoftuar nga Policia të hënën, raporton BBC.

Lideri i grupit, Fawad Mukhatar, akuzohet se u ka nxjerrë veshkat më tepër se 300 personave dhe u ka transplantuar ato klientëve të pasur.