Botë

Ish-kryetari i Nagorno-Karabakhut akuzohet për financim të terrorizmit

 

Azerbajxhani ka akuzuar për financim të terrorizmit dhe krime të tjera ish-kryetarin e rajonit të Nagorno-Karabakhut, Ruben Vardanyan.

Ai është arrestuar të mërkurën në mesin e turmës së madhe të armenëve që po braktisin rajonin që tani kontrollohet plotësisht nga Azerbajxhani.