Botë

Lavrov në fjalimin në OKB kritikon Perëndimin, por përmend shumë pak luftën në Ukrainë

Foto: AP
 

Ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergey Lavrov, i ka quajtur SHBA-në dhe Perëndimin si “mbrojtës të interesave vetjake të një strukture të pushtetit ndërkombëtar që po bie”, raporton agjencia AP.

Lavrov në fjalimin e tij të shtunën në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së ka përmendur shumë pak luftën e Rusisë në Ukrainë.