Botë

Erdogan emëron një grua në krye të Bankës Qendrore të Turqisë

 

Presidenti i Turqisë, Rexhep Tayyip Erdogan, të premten e ka emëruar Hafize Gaye Erkanin në pozitën e guvernatores së Bankës Qendrore të Turqisë.

Ajo do të përballet me një prej normave më të larta të inflacionit dhe një ndër krizat më të mëdha të kostos së jetesës.