Botë

Peruja në panik nga ethet tropikale

Foto: AP
 

Qyteti Piura në Peru është bërë epiqendër e epidemisë së etheve tropikale.

Shtëpitë dhe rrugët e këtij qyteti janë dezinfektuar me qëllim që të parandalohet përhapja e etheve tropikale që njihen si dengo.