Botë

Erdogan: LGBTQ nuk mund të “infiltrojë” në aleancën e tij

 

Presidenti turk, Rexhep Tajip Erdogan, përshëndeti mbështetësit në Stamboll pasi siguroi edhe pesë vjet të tjerë si udhëheqës i një vendi në udhëkryqin e Evropës dhe Azisë që luan një rol kyç në NATO.

Tani ai duhet të përballet me inflacionin në rritje që ka nxitur një krizë të kostos së jetesës dhe të rindërtohet si pasojë e një tërmeti shkatërrues që mori jetën e më shumë se 50.000 njerëzve.