Botë

Videoja kap momentin kur trotineti elektrik merr flakë dhe djeg shtëpinë

 

Pamje nga momenti kur një trotinet elektrik ka marrë flakë dhe ka shpërthyer duke djegur një shtëpi në Londër kanë bërë bujë, duke alarmuar pronarët e trotinetëve me rrymë.

Siç shkruan BBC, vetëm sivjet në Londër kanë ndodhur 48 raste të shpërthimit të biçikletave elektrike dhe 12 trotinetëve elektrikë.