Botë

Gjendje e jashtëzakonshme në Virginia pas protestave të dhunshme

Në Virginia po zhvillohen protesta dhunshme të supremacistëve të bardhë, të cilëtu u përleshën me kundërprotestues në rrugët përreth një parku, ku po mbahej një miting.

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka kërkuar nga amerikanët që të ngrihen mbi dhunën dhe fanatizmin për t’i qetësuar protestat e dhunshme sikurse ato që u panë në Charlottesville, Virginia të shtunën.