Botë

Birmania liron më shumë se 2 mijë të burgosur politikë

Foto: AP
 

Regjimi ushtarak i Birmanisë ka filluar lirimin e mbi 2 mijë e 100 të burgosurve politikë si gjest humanitar.

Televizioni shtetëror raportoi se kreu i këshillit ushtarak, gjenerali i lartë ka falur 2 mijë e 153 të burgosur në ditën më të rëndësishme të shenjtë të lindjes, zgjuarsisë dhe vdekjes së Budës.