Botë

Video skandaloze nga spitali serb, infermierja e transmeton live lindjen e një pacienteje

Foto: Getty
 

Mëngjesin e së mërkurës, më shumë se 200 qytetarë të Serbisë e kanë shikuar transmetimin skandaloz live të një lindjeje në një spital serb.

Publiku u tmerrua nga pamjet dhe infermierja e cila e bëri transmetimin në TikTok u suspendua.