Botë

Turqia kryen arrestime masive me cak zonat kurde

Foto: istock
 

Policia turke ka arrestuar të paktën 126 persona të dyshuar për lidhje me një grup militant kurd, para zgjedhjeve që mund ta rrëzojnë nga pushteti presidentin Recep Tayyip Erdogan.

Mediat turke kanë raportuar se të arrestuarit në 21 provinca dyshoheshin për financim dhe ndihmesë të rekrutimit të PKK-së.