Botë

Në Finlandë sot po mbahen zgjedhjet parlamentare

Sanna Marin - Finlanda
Foto: AP
 

Finlandezët janë duke dalë në qendra të votimit për të zgjedhur Qeverinë e re, raporton BBC.

Është një garë e ngushtë mes popullistëve të krahut të djathtë, konzervatorëve dhe kryeministres aktuale Sanna Marin, që është e një partie të frymës së qendrës së majtë.