Botë

Abazoviq: Mali i Zi do të ketë një sezon rekord turistik

Dritan Abazoviq-Mali i Zi
Foto: Arkiv
 

Kryeministri me mandat teknik i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, ka thënë se presin që vendi të ketë një sezon rekord turistik këtë vit.

Sipas tij, në dy muajt e parë të këtij viti, vendi i tij ka arritur një numër rekord të fjetjeve në akomodime kolektive dhe se ky numër është për 45% më i lartë sesa për periudhën e njëjtë të vitit të kaluar.