Botë

25 persona bllokohen në pus pasi dyshemeja e tempullit në Indi shembet, tetë të vdekur

 

Të paktën tetë besimtarë u vranë dhe dhjetëra u shpëtuan të enjten pasi rreth 25 njerëz ranë në një pus në një tempull hindu në Indi.

Adhuruesit u zhytën në pus - një burim uji i përbashkët me shkallë - pasi dyshemeja që mbulonte atë u shemb.