Botë

Lufta për mbijetesë në qytetin e rrafshuar nga tornadoja

 

Në Rolling Fork, makinat e shtypura, tullat dhe qelqi mbulojnë rrugët - qyteti është rrafshuar pothuajse tërësisht. Një banor i tha BBC-së se ishte me fat që mbijetoi pasi kërkoi strehim në vaskën e tij të banjës. Shtëpitë janë rrafshuar me tokë

(BBC) - Të paktën 26 persona kanë vdekur në Misisipi dhe Alabama pasi një tornado goditet shtetet jugore amerikane.

Përpjekjet e kërkim-shpëtimit po vazhdojnë dhe qeveria e shtetit të Misisipit ka shpallur gjendjen e jashtëzakonshme.