Botë

Më shumë se 8,000 të vdekur në Ukrainë deri tani

 

Të paktën 8,317 civilë janë vrarë dhe të paktën 13,892 të tjerë janë lënduar në Ukrainë, që kur ka nisur lufta ruse atje, më 24 shkurt 2021, ka bërë të ditur OKB-ja.

Numri më i madh i të vdekurve është raportuar në rajonet Donetsk dhe Luhansk, ka njoftuar Komisioneri i lartë i OKB-së për të Drejtat e Njeriut, raportoi CNN-i.