Botë

Trump kërcënon Korenë e Veriut: Do të hasni në një zjarr e furi të paparë

Presidenti amerikan, Donald Trump tha të martën se “Koreja e Veriut do të bënte mirë të mos ndërmerrte më kërcënime ndaj Shteteve të Bashkuara. Ata do të hasnin në një zjarr dhe furi të tillë, që bota nuk e ka parë ndonjëherë”.

Duke iu referuar udhëheqësit koreanoverior Kim Jong Un, Presidenti Trump tha: “Ai është treguar tepër kërcënues, përtej një deklarate normale, dhe siç thashë, ata do të hasin në zjarr dhe furi, sinqerisht me një fuqi që kjo botë nuk e ka parë kurrë më parë”, shkruan VOA.