Botë

Zgjedhja e të mbijetuarve: Në rrezik brenda ose ngrirja jashtë

Foto: AA
 

Ummu Bayraktar dhe Nazife Batmaz po qëndrojnë brenda një xhamie në Adana të Turqisë, e cila është bërë një qendër shpëtimi pas tërmetit të së hënës.

Shtëpia e tyre aty afër është dëmtuar rëndë.